Thursday 20 July 2017

Hoender pot pastei



Hoender pot pastei

3 eetlepels ongesoute botter...
1 lb bottelose, velvrye hoenderborsies, in stukkies gesny
½ teelepel swartpeper
½ teelepel kosher sout
¼ koppie alledaagse meel
3 koppies hoenderaftreksel
2 koppies bevrore groente, (mielies, ertjies en wortels)

3 oz vars Parmesan-kaas, gerasper
1 teelepel gedroogde pietersielie

Voorverhit die oond tot 450 ° F.

Smelt botter in 'n (10-duim) oond koekbak oor medium-hoë hitte. Voeg hoender by en strooi sout en peper. Kook tot hoender is bruin, ongeveer 2 minute aan elke kant.

Voeg meel en klits by. Voeg stadig hoenderaftreksel by terwyl dit gesny word. Klits tot goed gekombineer. Voeg in groente en kaas by. Roer om te kombineer. Verminder hitte tot medium. Laat die mengsel kook en af ​​en toe roer.

Intussen: In 'n groot mengbak kombineer meel, kaas, bakpoeier, suiker en sout. Klits om goed te kombineer. Voeg botter en melk by. Roer om te kombineer.

Laat die koekies by die afgeronde eetlepel vol bo-op-die-ertaartjies. Sit die skottelgoed op die kookplaat en skuif dan in die oond. Bak vir 10-12 minute tot koekies goudbruin is.

Sprinkel vars pietersielie, bedien en geniet.