Murgpampoen Tert
4 porsies
◾1 vel blaardeeg
◾100 g gladde maaskaas
◾80 g pecorino-kaas, fyngerasper...
◾4 groot murgpam-poentjies, in skyfies gesny
◾1 knoffelhuisie, fyngekap
◾30 ml olyfolie
◾sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
4 porsies
◾1 vel blaardeeg
◾100 g gladde maaskaas
◾80 g pecorino-kaas, fyngerasper...
◾4 groot murgpam-poentjies, in skyfies gesny
◾1 knoffelhuisie, fyngekap
◾30 ml olyfolie
◾sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
Verhit oond tot 200 °C. Sit blaardeeg op ’n uitgevoerde bakplaat. Vou rande van deeg so 2 cm na binne. Smeer maaskaas oor deeg. Sprinkel helfte van pecorino-kaas oor. Meng murgpampoentjies, knoffel en olyfolie in ’n bak. Geur met sout en swartpeper. Rangskik murgpampoentjie-skyfies bo-op maaskaas en sprinkel res van pecorino oor. Bak vir 45 minute totdat deeg gaar is. Sit warm voor.