Tuesday, 7 March 2017

Murgpampoen Tert



Murgpampoen Tert
4 porsies
1 vel blaardeeg
100 g gladde maaskaas
80 g pecorino-kaas, fyngerasper...
4 groot murgpam-poentjies, in skyfies gesny

1 knoffelhuisie, fyngekap
30 ml olyfolie
sout en varsgemaalde swartpeper na smaak
Verhit oond tot 200 °C. Sit blaardeeg op ’n uitgevoerde bakplaat. Vou rande van deeg so 2 cm na binne. Smeer maaskaas oor deeg. Sprinkel helfte van pecorino-kaas oor. Meng murgpampoentjies, knoffel en olyfolie in ’n bak. Geur met sout en swartpeper. Rangskik murgpampoentjie-skyfies bo-op maaskaas en sprinkel res van pecorino oor. Bak vir 45 minute totdat deeg gaar is. Sit warm voor.