Tuesday, 7 March 2017

Koffie Yskas Melktert Resepte



Koffie Yskas Melktert Resepte
BESTANDELE
1 liter melk
2 eetlepels koffie...
4 eetlepel botter
4 Free range eiers
250ml suiker
6 eetl Koringblomme
1 opgehoopte teelepel vlapoeier

¼ teelepel sout
1 teelepel vanielje peule
1 pak Tennis beskuitjies
2 teelepel kakao poeier
½ teelepel kaneel
2 teelepel suiker
1 Scoop Kit Kat roomys
METODE
1.Voeg melk en botter bymekaar in groot pan en roer tot die botter gesmelt is.
2.Meng die eiers en suiker bymekaar en klits tot en met dit lig en donsig.
3.Meng die korning, vanilla, sout en
4.Meng koringblomme, vanielje peule, sout en vlapoeier en voeg in ‘n bietjie van die melk, net om te maak dit glad en met geen klonte nie.
5.Voeg die bogenoemde mengsel in die melk en botter mengsel oor lae hitte en voeg die koffie met dit. Onthou om die koffie te verdun en maak seker bietjie water by te voeg aan die koffie sodat die geur sterk is.
6.Roer die mengsel vir 17 tot 20 minute op ‘n lae hitte. Die mengsel sal begin om te stal. Verwyder van die hitte en laat vir ‘n paar minute net om af te koel.
7.Gebruik ‘n medium grootte bak en plaas die Tennis beskuitjies netjies in die bak en voeg dan die mengsel in die bak oor die beskuitjies.
8.Laat dit afkoel vir 15 minute.
9.Plaas in die yskas en laat dit afkoel vir 2 uur. Dit sou beter wees as dit oornag kan staan​​.

No comments:

Post a Comment