Blomkoek
Probeer gerus hierdie resep vir “blomkoek”, wat in ’n episode van Edik van Nantes 2 voorberei is.Bestanddele
Instruksies
- Maak die botter sag in ’n mengbak en voeg die vanielje en suiker by.
- Voeg die eiers een-een by en meng.
- Sif die meel, bakpoeier en kakao by en meng.
- Voeg room by en meng.
- Verdeel die beslag tussen twee 20 cm-koekpanne en bak teen 170˚C.
- Koel af op ’n draadrak.
- Maak die botter vir versiering sag in ’n mengbak, gebruik ’n handklitser.
- Voeg die versiersuiker bietjie vir bietjie by en meng.
- Voeg vanielje en room by en meng op hoë spoed vir 2 minute.
- Plaas die afgekoelde koeke bo-op mekaar met ’n laag versiering tussen-in.
- Bedek die res van die koek met die versiering.
- Sny en vou die patroonpapier rondom die koek.
- Sprinkel met gekleurde suiker.
- Plaas blomme bo-op.