Pita-braaibroodjies
GENOEG VIR 6
GENOEG VIR 6
6 klein pitabroodjies
sowat 80 g (85 ml) sagte botter
100 g cheddarkaas, gerasper
2 tamaties, in dun skywe gesny
1 ui, in dun sirkels gesny
sowat 80 g (85 ml) sagte botter
100 g cheddarkaas, gerasper
2 tamaties, in dun skywe gesny
1 ui, in dun sirkels gesny
sout en varsgemaalde swartpeper
Sny pitabroodjies middeldeur en smeer met botter. Plaas kaas op al die oop broodjies. Plaas ’n skyf tamatie op 6 van die broodjies en geur met sout en peper. Plaas ’n skyf ui bo-op die tamatie en bedek met ander kant van broodjie. Smelt botter in pan en plaas so drie toe broodjies op ’n slag in pan. Druk broodjies plat met eierspaan en braai tot bros. Draai versigtig om en braai aan ander kant tot bros en goudbruin en tot kaas gesmelt het. Hou eenkant warm en herhaal met res. Sit warm voor.