Wednesday, 19 February 2014

Gevulde Aartappels

 
 
 
Gevulde Aartappels
 
4 Groot aartappels
5 ml Sout
5 ml Varsgemaalde knoffel
1 Pakkie Spek en Sampioen sous
125 g Spek, bros gebraai
125 g Sampioene in skyfies gesny en gebraai
½ Koppie suikermielies
1 Koppie gerasperde kaas

 
Metode:

Kook die aartappels in die die skil vir 15 minute. Sny die aartappel s in die dwarste deur en skep die helfte van die vleis uit en maak lekker fyn. Maaak ‘n pakkie spek en sampioengeur sous aan volgens die instruksies. Meng die sous, sampioene, spek, mielies  ks en die aartappels saam. Skep in die holtes en plaas in voorverhitte oond by 180°C vir 15 minute. Lewer 4 porsies. Bedien as ligte aandete met ‘n groenslaai.