Hierdie broodjie se vulsel is bykans alles wat jy in ’n Engelse ontbyt sal kry, maar baie makliker om te eet.
- 1 beesworsie, gaargemaak
- 3 repies spek, gebraai
- 1 sampioen, in repies gesny en gebraai
- ’n halwe ui, in skywe gesny en gebraai
- 2 hardgekookte eiers
- ’n hand vol gerasperde kaas
Só maak jy
MAAK DIE BROOD
- Vryf die botter deeglik by die droë bestanddele en voeg die gis by.
- Gooi genoeg water by om ’n deeg te vorm en knie dit vir vyf minute.
- Laat rus die deeg vir sowat vyf minute.
- Voorverhit die oond tot 180° C.
- Verdeel die deeg in twee en rol elkeen met jou hande in ’n silindervorm.
- Druk dan die rolle deeg met jou hande platter totdat jy twee dik, reghoekige stukke die grootte van ’n vatlappie het.
- Verdeel die vulsel in twee en pak alles behalwe die kaas bo-op die twee stukke deeg.
- Vou dit toe en strooi die kaas bo-oor.
- Laat die twee broodjies uitrys en bak hulle dan tot ligbruin.
- Laat die brode afkoel, draai dit toe in waspapier en pak dit in.