(6 groot muffins)
- 280 g (500 ml) koekmeel
- 65 g (160 ml) kakao
- 10 ml bakpoeier
- knippie sout
- 100 g (125 ml) suiker
- 250 ml sjokolade-splinters
- 100 g pekanneute, grofgekap
- 330 ml melk
- 80 ml sonneblomolie
- 2 groot eiers
- 5 ml vanieljegeursel
Verhit jou oond tot 200 °C. Voer muffinpannetjies met papierhouers uit, wat jy met Spray & Cook spuit. Sif meel, kakao, bakpoeier en sout saam in ’n groot mengbak. Voeg suiker by en meng goed deur. Voeg sjokolade-splinters en pekanneute by. Klits melk, olie, eiers en vanielje saam. Vou dit in die meelmengsel in. Moenie weer roer nie. Verdeel die deeg in jou muffinpanne. Bak vir 20 – 24 minute tot gaar – toets met ’n dun pennetjie.