Marissa Corné Smith
250 ml Suiker
1 Eier
275ml koekmeel
20ml Sagte Botter / Margarien
100 ml Milo poeier
5 ml Koeksoda
250 ml Melk
10 ml Asyn
10 ml Vanilje geursel
Verhit oond tot 180 °C.
Klits suiker, botter saam. Voeg eier by en klits.
Meng meel, milo poeier + koeksoda saam.
Meng melk, asyn & vanilje saam.
Voeg meel en melk mengsel beurtelings by suikermengsel en meng.
Gooi in bak. Bedek met foelie – blink kant na onder.
Bak vir 30 – 40 minute.
SOUS
100g Milo Sjokolade
125 ml Room
160 ml Melk
30 ml Botter
80 ml Milo poeier
Smelt sjokolade, room, melk & botter saam op lae hitte
Roer tot glad en blink.
Verwyder van hitte.
Voeg milo poeier by en meng goed totdat al die korreltjies opgelos word.
As poeding uit oond kom gooi sous oor.
1 Eier
20ml Sagte Botter / Margarien
5 ml Koeksoda
Verhit oond tot 180 °C.
Klits suiker, botter saam. Voeg eier by en klits.
Meng meel, milo poeier + koeksoda saam.
Meng melk, asyn & vanilje saam.
Voeg meel en melk mengsel beurtelings by suikermengsel en meng.
Gooi in bak. Bedek met foelie – blink kant na onder.
Bak vir 30 – 40 minute.
SOUS
100g Milo Sjokolade
160 ml Melk
80 ml Milo poeier
Smelt sjokolade, room, melk & botter saam op lae hitte
Roer tot glad en blink.
Verwyder van hitte.
Voeg milo poeier by en meng goed totdat al die korreltjies opgelos word.
As poeding uit oond kom gooi sous oor.