3 onse botter
3 onse fyn wit suiker
3 onse broodkrummels
4 eiers
1 ons meel
3 onse rys
4 onse lemoemskil
4 onse korente
3 lepels appelkooskonfyt
Knypie sout
Was die rys, gooi in kokende water en laat kook tot sag is, gooi die water af. Klop die botter tot room, sit die suiker daarby, klop die eiers een vir een daarby, dan die meel en broodkrummels en dan die rys, fyngekapte lemoenskil, korente en knypie sout. Smeer 'n diep skottel met botter, sit die poeding daarin en sit die skottel in 'n kastrol met kokende water, die skottel moet half onder water wees, met hitte bo-op die potdeksel. Kook vir 11/2 uur, as gaar is, gooi uit op warm skottel, smelt die konfyt en gooi oor.
3 onse fyn wit suiker
3 onse broodkrummels
4 eiers
1 ons meel
3 onse rys
4 onse lemoemskil
4 onse korente
3 lepels appelkooskonfyt
Knypie sout
Was die rys, gooi in kokende water en laat kook tot sag is, gooi die water af. Klop die botter tot room, sit die suiker daarby, klop die eiers een vir een daarby, dan die meel en broodkrummels en dan die rys, fyngekapte lemoenskil, korente en knypie sout. Smeer 'n diep skottel met botter, sit die poeding daarin en sit die skottel in 'n kastrol met kokende water, die skottel moet half onder water wees, met hitte bo-op die potdeksel. Kook vir 11/2 uur, as gaar is, gooi uit op warm skottel, smelt die konfyt en gooi oor.