Friday, 10 February 2012

KOFFIE CREMORA TERT

KORS:
2 x 200g pakkies Romany Creams
200g gesmelte botter

VULSEL:
500g Cremora
250ml warm water
2 blikke kondensmelk
1 koppie suurlemoensap
45ml koffielikeur

VERSIERING:
200ml room
5ml kitskoffie
200g donker sjokolade
1 eetlepel kakao

METODE
KORS:
Verkrummel koekies, meng met botter en voer 2 tertbakke daarmee uit.

VULSEL:
Meng water en Cremora goed en klop dit totdat dit glad is.
Verkoel.
Meng kondensmelk, suurlemoensap en likeur.
Voeg dit by die koue Cremoramengsel en meng goed.
Plaas dit in die tertbakke.
Laat dit verder afkoel in yskas.

VERSIERING:
Verhit room en kitskoffie, voeg sjokolade by en laat dit smelt.
Sodra dit afgekoel het, smeer dit oor die tert en besprinkel met kakao.