Tolla se wintersvleis (Wildsfillet)
Bestanddele
1kg wildsfilletKwart koppie olyfolie
Kwart koppie worcestorsous
Sout en peper
2 loerierblare
3 knoffeltoontjies, fyngemaak
1 pakkie biltongspeserye
Metode
Sny sening af.
Sny in duimdikte skywe.
Meng olyf olie, worcestorsous maseer deeglik in.
Sprinkel sout, peper, knoffel, biltongspesere en koljander oor.
Laastens loerier blare
Marineer vir minimum 4 ure.
Braai in vuurwarm riffelpan met olie.
2 minute op 'n kant.
Bedien shiraz daarby.
Sny in duimdikte skywe.
Meng olyf olie, worcestorsous maseer deeglik in.
Sprinkel sout, peper, knoffel, biltongspesere en koljander oor.
Laastens loerier blare
Marineer vir minimum 4 ure.
Braai in vuurwarm riffelpan met olie.
2 minute op 'n kant.
Bedien shiraz daarby.