Maria se kampvuur-nachos
Tydens ’n episode van Kampkos Maria Rademan-Viviers van die groep TWEE vir ons gewys hoe op smullekker kampvuur-nachos voor te berei. Sy het haar resep met ons gedeel.
Bestanddele
Instruksies
- Braai ’n bietjie olie en botter in ’n potjie en voeg die opgekapte knoffel by.
- Voeg die room en melk by.
- Kap die soetrissie, ui en salami in fyn blokkies op en voeg dit by die sousie.
- Voeg ook die opgekapte olywe by die sousie.
- Voeg ’n bietjie sout en peper by asook ’n bietjie gedroogde rissievlokkies.
- Pak nou ‘pan met nachos deur die bodum te bedek.
- Bedek die nachos met ’n laag van die sousmengsel en herhaal die proses vir nog ’n laag en bedek dit met kaas.
- Maak die pan toe met foelie en sit hom weer op die vuur sodat die kaas lekker kan smelt.
- As die kaas gesmelt is, haal die pan af en sit ’n lekker homp roomkaas bo-op.