Marco se warm aartappelslaai
Tydens ’n episode van Kampkos het Marco Spaumer vir ons gewys hoe om heerlike warm aartappelslaai voor te berei.
Bestanddele
Instruksies
- Smelt botter oor medium-hitte in ’n platboompan en voeg die steranys ook in die pot.
- Sny die reeds gaargekookte aartappeltjies in die helfte. Sny ook die pere op in kleiner stukkies en voeg die aartappels en die pere by die pot.
- Maak nou die neute fyn en rasper ’n bietjie van die suurlemoenskil baie fyn. Voeg die neute en suurlemoenskil in die pot.
- Bedruip ook die slaai met suurlemoensap en voeg ’n bietjie sout en peper by.
- Verwyder nou die slaai vanaf die hitte en bedien dit in ’n slaaibak nadat die bloukaas booor die slaai verkrummel is.
- Vir ’n bietjie kleur kan jy granaatpitte ook booor die slaai strooi.