Vinnige kruiebolletjies
Lewer 6 groot bolletjies of 12 kleintjies
Bereiding: 10 min.
Rystyd: 40 min....
Baktyd: 20-30 min.
1 kg koekmeel
2 pakkies (10 g elk) kitsgis
10 ml (2 t) bakpoeier
10 ml (2 t) suiker
10 ml (2 t) sout
10 ml (2 t) gedroogde
gemengde kruie
10 ml (2 t) droë knoffelvlokkies
1 liter (4 k) louwarm water
Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer die holtes van ’n muffinpan
Sif die meel, gis, bakpoeier, suiker en sout saam in ’n groot bak. Voeg die kruie en knoffelvlokkies by en meng goed. Maak ’n holte in die middel en voeg die water by.
Meng tot ’n taaierige deeg vorm. Bedek en laat 10 minute rus. Skep die deeg in die muffinpanne tot dit driekwart vol is en laat 30 minute rys.
Bak 30 minute of tot ’n toetspen skoon uit die middel kom.
Lewer 6 groot bolletjies of 12 kleintjies
Bereiding: 10 min.
Rystyd: 40 min....
Baktyd: 20-30 min.
1 kg koekmeel
2 pakkies (10 g elk) kitsgis
10 ml (2 t) bakpoeier
10 ml (2 t) suiker
10 ml (2 t) sout
10 ml (2 t) gedroogde
gemengde kruie
10 ml (2 t) droë knoffelvlokkies
1 liter (4 k) louwarm water
Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer die holtes van ’n muffinpan
Sif die meel, gis, bakpoeier, suiker en sout saam in ’n groot bak. Voeg die kruie en knoffelvlokkies by en meng goed. Maak ’n holte in die middel en voeg die water by.
Meng tot ’n taaierige deeg vorm. Bedek en laat 10 minute rus. Skep die deeg in die muffinpanne tot dit driekwart vol is en laat 30 minute rys.
Bak 30 minute of tot ’n toetspen skoon uit die middel kom.