Thursday, 30 July 2015

Filetslaai



Filetslaai
1x heel beesfilet
1x bruin sampioene
350g mozzarella-kaas
Sous
1x koppie Old Brown-sjerrie
1 koppie balsamiese asyn
½ koppie olie
½ koppie olyfolie
100ml “miracle whip” mayonnaise
2 teelepels heelkorrel-mosterd
5ml mosterd en peper
¾ koppie vars tiemie, fyngekap
¾ koppie vars pietersielie, fyngekap
¾ koppie sprietuie, fyngekap
15ml bruinsuiker
10 ml knoffel
Meng alles saam en voeg by kruie. Bak filet in oond tot medium by 180°. Sny sampioene in skyfies. Sny mozzarella-kaas in vingers. Sny filet in skyfies en pak saam met mozzarella, sampioene in slaaibord en giet sous oor.
Let wel, hierdie moet minstens een dag in die yskas staan voordat jy dit bedien!

1 comment:

  1. I had to translate recipe to english to understand, but it seems very delicious .Now next step is to try it ,only why is have to be in refrigerator for a whole day before served up

    ReplyDelete