Pasta met tuna en sampioene
90 g botter
1 ui, gekap
2 blikke (170gelk) tuna, gedreineer
400 g sampioene, elk in die lengte gehalveer
250 ml room
30 ml tamatiepasta
Sout en varsgemaalde swartpeper
15 ml pietersielie, gekap
Smelt die botter of margarien in ’n swaarboompan. Voeg die ui by en braai tot sag en deurskynend. Voeg tuna en sampioene by. Roer en maak deurwarm. Roer die room en tamatiepasta by.
Geur met sout en peper. Verhit tot kookpunt. Haal van die plaat af en giet oor gaargemaakte pasta. Garneer met pietersielie. Lewer vier porsies.
1 ui, gekap
2 blikke (170gelk) tuna, gedreineer
400 g sampioene, elk in die lengte gehalveer
250 ml room
30 ml tamatiepasta
Sout en varsgemaalde swartpeper
15 ml pietersielie, gekap
Smelt die botter of margarien in ’n swaarboompan. Voeg die ui by en braai tot sag en deurskynend. Voeg tuna en sampioene by. Roer en maak deurwarm. Roer die room en tamatiepasta by.
Geur met sout en peper. Verhit tot kookpunt. Haal van die plaat af en giet oor gaargemaakte pasta. Garneer met pietersielie. Lewer vier porsies.