Hoenderslaai met appel en pekanneute
Genoeg vir 4
Tyd: 15 minute
BESTANDDELE...
2 hoenderborsies, in repies gesny
sout en peper
gemengde droë kruie
15 ml olie
4 Granny Smith-appels
handvol roketblare
handvol pekanneute
¼ komkommer, in skyfies gesny
45 ml kappertjiesade
½ suurlemoen
45 ml olyfolie
45 ml heuning
METODE
1. Geur die hoender met sout en peper en ’n bietjie kruie. Verhit die olie en panbraai die hoender tot goudbruin en gaar. Hou eenkant.
2. Sny die appels in wiggies en plaas in ’n groot bak saam met die roketblare, pekanneute, komkommerskyfies en kappertjiesade. Drup ’n bietjie suurlemoensap oor die slaai en meng deur.
3. Bedruip met olyfolie en heuning en plaas hoender bo-op om voor te sit.
Genoeg vir 4
Tyd: 15 minute
BESTANDDELE...
2 hoenderborsies, in repies gesny
sout en peper
gemengde droë kruie
15 ml olie
4 Granny Smith-appels
handvol roketblare
handvol pekanneute
¼ komkommer, in skyfies gesny
45 ml kappertjiesade
½ suurlemoen
45 ml olyfolie
45 ml heuning
METODE
1. Geur die hoender met sout en peper en ’n bietjie kruie. Verhit die olie en panbraai die hoender tot goudbruin en gaar. Hou eenkant.
2. Sny die appels in wiggies en plaas in ’n groot bak saam met die roketblare, pekanneute, komkommerskyfies en kappertjiesade. Drup ’n bietjie suurlemoensap oor die slaai en meng deur.
3. Bedruip met olyfolie en heuning en plaas hoender bo-op om voor te sit.