Tuesday 28 October 2014

Pizza Cones




Pizza Cones
Bestanddele
400gram pizza deeg
24 gaar mini frikkadelle, in die helfte gesny
1 blikkie tamatie sous (wat jy gewoonlik as tamati...e-basis gebruik op 'n pizza)
100gram pepperoni snye (jy kan ham ook gebruik)
3/4 koppie fyngekapte geel of groen soetrissies

3/4 koppie gekerfde cheddar kaas
Metode
Stap 1 - Skuif die oondrak tot op sy laagste posisie. Verhit oond tot 200 ° C. Draai 12 cone koppies met karton en bedek met foelie.
Stap 2 - Rol die deeg oop op die werk oppervlak. Die gebruik van koekroller, rol deeg tot 'n 50x38 cm reghoek. Sny in 12 vierkante van sowat 13x13 cm. Draai 1 deeg vierkant om elke cone; druk die kante om dit te seël. Sny enige oortollige deeg af aan die onderkant van elke cone.
Stap 3 - Plaas die cones op 'n groot koekie plaat, met die oop kant onder. Bak dit op die laagste oondrak vir sowat 8 tot 10 minute of tot lig bruin. Wanneer dit koel genoeg is om aan te raak, haal die karton & foelie cones uit.
Stap 4 - Plaas 'n halwe frikkadel in onderkant van elke cone. In 'n groot bak, meng 3/4 koppie van die tamatie sous, die pepperoni, soetrissies en oorblywende frikkadel helftes. Verhit die mengsel in 'n mikrogolf op 'n hoë 2 tot 4 minute of tot warm. Skep die warm mengsel in die cone maar laat genoeg spasie bo om nog so 1 eetlepel kaas oor te gooi.
Bedien die pizza cones warm. Jy kan die tamatiesous saam met dit bedien as doopsous.