SOUT
MUFFINS
Lewer 10-12
Lewer 10-12
500
ml (2 k) koekmeel
20 ml (4 t) bakpoeier
2 ml (½ t) sout
5 ml (1 t) mosterdpoeier
75 g spek, gebraai en fyn gekap
75 g gerasperde cheddarkaas of gekrummelde fetakaas
4-6 ontpitte swartolywe, gekap
150 g STORK BAKE
125 ml (½ k) karringmelk of volroommelk
1 ekstragroot eier
20 ml (4 t) bakpoeier
2 ml (½ t) sout
5 ml (1 t) mosterdpoeier
75 g spek, gebraai en fyn gekap
75 g gerasperde cheddarkaas of gekrummelde fetakaas
4-6 ontpitte swartolywe, gekap
150 g STORK BAKE
125 ml (½ k) karringmelk of volroommelk
1 ekstragroot eier
Voorverhit
die oond tot 200 °C.
Smeer
’n muffinpan met 12 holtes.
Sif
die droë bestanddele saam.
Voeg
die spek, kaas en olywe by en meng liggies.
Smelt
die STORK BAKE en laat afkoel.
Voeg
die karringmelk of melk en eier by en klits tot goed gemeng.
Voeg
dit by die droë bestanddele en sny dit liggies met ’n mes in tot net gemeng.
Skep
die beslag in die gesmeerde holtes.
Bak
25-30 minute of tot ’n toetspen skoon uit die middel kom.
Laat
afkoel en sit voor met ekstra STORK BAKE, biltong en kaas.