Werna Van Der Linde
Bestandele:
500ml meelblom
¼ koppie suiker
10ml bakpoeier
10ml vanillageursel
¼ koppie botter of margarien
2 eiers
knippie sout
Klop botter en suiker tot room. Voeg eiers een vir een by en klop goed. Voeg geursel by. Sif droë bestanddele saam. Meng met bottermengsel tot beskuitjiedeeg. Sny in 6 gelyke dele, rol elkeen uit en sny in rondtes. Steek vol gaatjies met vurk en bak tot ligbruin.
VULSEL:
625ml melk
500ml meelblom
¼ koppie suiker
10ml bakpoeier
10ml vanillageursel
¼ koppie botter of margarien
2 eiers
knippie sout
Klop botter en suiker tot room. Voeg eiers een vir een by en klop goed. Voeg geursel by. Sif droë bestanddele saam. Meng met bottermengsel tot beskuitjiedeeg. Sny in 6 gelyke dele, rol elkeen uit en sny in rondtes. Steek vol gaatjies met vurk en bak tot ligbruin.
VULSEL:
625ml melk
125ml suiker
2 eiergele
2 eiergele
5ml vanilla
25ml mielieblom ( Maizena)
Klits eiergele en suiker, maak mielieblom met bietjie melk aan en meng saam met eiermengsel. Maak hiermee 'n dik vla met orige melk. Sit vla tussen koekrondtes. Krummel een koekrondte en strooi bo-op en rondom.
25ml mielieblom ( Maizena)
Klits eiergele en suiker, maak mielieblom met bietjie melk aan en meng saam met eiermengsel. Maak hiermee 'n dik vla met orige melk. Sit vla tussen koekrondtes. Krummel een koekrondte en strooi bo-op en rondom.