MAALVLEISBROODJIE – Rina Shorty
500 g maalvleis
'n ui
hawermout ...
bietjie melk
Worcestersous
pietersielie
vars tiemie
sout en
gemaalde swartpeper
500 g maalvleis
'n ui
hawermout ...
bietjie melk
Worcestersous
pietersielie
vars tiemie
sout en
gemaalde swartpeper
Meng alles saam en druk plat op n stuk clingwrap.
Strooi sampioene en kaas oor.
Rol vleismengsel op (minus die clingwrap!) en plaas met naat na onder in gesmeerde oondvaste bak.
Bedek met aliminiumfoelie en bak vir 1 uur by 180C.
Gooi sous af en verdik met bietjie Bisto en Maizena.
Smeer 'Wellington se Sweet en Sour' oor rol en sit onder grill vir n rukkie.
Maak toebroodjies met diè wat oorbly.
Gebruik ook jou gunsteling frikkadelmengsel en sit verskillende vulsels in.
Bacon, spinasie, feta of kerrie met piesangs of wortels en murgpampoentjies.
Strooi sampioene en kaas oor.
Rol vleismengsel op (minus die clingwrap!) en plaas met naat na onder in gesmeerde oondvaste bak.
Bedek met aliminiumfoelie en bak vir 1 uur by 180C.
Gooi sous af en verdik met bietjie Bisto en Maizena.
Smeer 'Wellington se Sweet en Sour' oor rol en sit onder grill vir n rukkie.
Maak toebroodjies met diè wat oorbly.
Gebruik ook jou gunsteling frikkadelmengsel en sit verskillende vulsels in.
Bacon, spinasie, feta of kerrie met piesangs of wortels en murgpampoentjies.