Kaas-en-pietersieliemuffins
Maak: 16
Bereidingstyd: 10 minute
Baktyd: 15 minute
Oondtemperatuur: 200°C
• 2 groot eiers
• 400ml melk
• 280g koekmeel
• 20ml bakpoeier
• 4ml sout
• 4ml rissiepeper
• 300g cheddar-kaas, gerasper
• 200ml grofgekapte pietersielie
1 Klop die eiers liggies en voeg genoeg melk by om 500 ml te maak.
2 Sif die droë bestanddele saam, voeg die kaas en pietersielie by en meng die vloeistof by tot die meel klam is. Moenie te veel meng nie – die beslag moet nog klonterig wees.
3 Smeer ’n muffinpan liggies en gooi die muffinmengsel in tot elke bakkie so twee derdes vol is. Bak in ’n voorverhitte oond vir 15 minute, tot goudbruin.
Bereidingstyd: 10 minute
Baktyd: 15 minute
Oondtemperatuur: 200°C
• 2 groot eiers
• 400ml melk
• 280g koekmeel
• 20ml bakpoeier
• 4ml sout
• 4ml rissiepeper
• 300g cheddar-kaas, gerasper
• 200ml grofgekapte pietersielie
1 Klop die eiers liggies en voeg genoeg melk by om 500 ml te maak.
2 Sif die droë bestanddele saam, voeg die kaas en pietersielie by en meng die vloeistof by tot die meel klam is. Moenie te veel meng nie – die beslag moet nog klonterig wees.
3 Smeer ’n muffinpan liggies en gooi die muffinmengsel in tot elke bakkie so twee derdes vol is. Bak in ’n voorverhitte oond vir 15 minute, tot goudbruin.