Thursday, 13 February 2014
Mynhardt en Tiaan se Koffie gegeurde sjokolade Tiramisu
Mynhardt en Tiaan se Koffie gegeurde sjokolade Tiramisu
Hier kinkel ons nou die nagereg onderste bo! Ons haal alles uit mekaar en sit dit weer terug met al die bekende smake en geure. Dit is so maklik om te maak en is 'n wenner as 'n nagereg en sal al jou gaste beïndruk. Dit kan al definitief 'n dag voor die tyd gemaak word om onnodige rond hardlopery te voorkom - maak net seker daar is genoeg vir ingeval iemand in die nag opstaan en dit ontdek....
6 eiergele
3 eetl suiker
450g mascarpone
1 1/2 koppies espresso koffie
2eelt donker rum
24 vingerkoekies
1/2 koppie donker sjokolade vir opdiening
-Klits die eier en suiker tot lig en romerig. Voeg die mascarpone by en klits tot glad.
-Voeg nou bietjie van die espresso by en roer goed deur. Meng nou die oorblywende espresso en die rum in ’n bak, doop die koekies daarin en pak in ’n bak van jou keuse.
-Giet nou die mascarponemengsel bo-oor en pak nog beskuitjies. Giet nou nog mengsel oor. Hierdie moet nou in die yskas gaan vir minimum 2 ure maar is beter as dit oornag staan. Jy kan net voor opdiening sjokolade en kakoa oor sprinkel.
-Bedien saam met lekker swart koffie, rum of brandewyn.