Sunday, 16 February 2014

KOMKOMMER EN KAAS GESTOLDE –SLAAI

 
 
 
Anitha Queck
KOMKOMMER EN KAAS GESTOLDE –SLAAI

1 Groen Jellie[greengage]
1+1/2e Gelatien
1k Kookwater...
1/2k Koue water
Smelt jou jellie in die kookwater en voeg die kouewater by
Laat afkoel
Rasper 2 Komkommer en 1 gekapte klein uitjie en plaas in jou vergietis om die vog te laat dreineer
Wanneer die Jellie mengsel afgekoel het
Voeg by:3/4k Gerasperde Kaas
1/2k Fyngekapte Pynappel
3 e Asyn
2e Mayonaise
Gerasperde komkommer
Gekapte uitjie
Meng alles en gooi in n nat vorm en plaas in jou yskas om te stol

Ontvorm en versier soos jy wil !!!!

HELENA KRUGER van Lekker resepte vir die jongergeslag se:

N.S Ek het nie die komkommers geskil nie !!