Monday 18 November 2013

SOUTKOEKIES VIR BILTONGHAPPIES




SOUTKOEKIES VIR BILTONGHAPPIES

250ml (1 k) koekmeelblom
2.5ml (½ t) sout
1ml (¼ t) peper
'n knippie rooipeper
15ml (1 e ) botter of margarien
125ml (½ k) gerasperde kaas
Koue yskaswater om deeg aan te maak

Voorverhit die oond tot 180 ºC (350 ºF)
Sif droë bestanddele saam. Vryf botter met vingerpunte in. Voeg gerasperde kaas by en meng tot sagte deeg.
Rol deeg dun uit op 'n meelbestrooide oppervlak. Druk klein ronde sirkels uit en prik met 'n vurk.
Bak 7 tot 10 min lank
Gebruik dit as basis vir die biltonghappies

Fyn Biltong

Plak twee koekies opmekaar met sagte marmite of bovril botter

Smeer buitekant ook met sagte botter marmite of bovril botter en bedek met fyn biltong