LEKKERDER-AS-MELKTERT-PEER TERT
JY BENODIG
250g broskorsdeeg, gevries of tuisgemaak
6 ryp pere...
2 koppies dik, vars room
4 eiers
1 teelepel vanielje-ekstrak
¾ koppie suiker
knippie sout
METODE
Ontdooi broskorsdeeg en voer bodem en kante van tertbord. Skil pere en sny in skyfies. Rangskik op bodem van pan. Klits eiers, room, vanielje, suiker en knippie sout saam. Gooi oor pere en bak in oond teen 180˚C vir 30 minute. Laat afkoel. Sny in skywe en bedien louwarm of teen kamertemperatuur.
JY BENODIG
250g broskorsdeeg, gevries of tuisgemaak
6 ryp pere...
2 koppies dik, vars room
4 eiers
1 teelepel vanielje-ekstrak
¾ koppie suiker
knippie sout
METODE
Ontdooi broskorsdeeg en voer bodem en kante van tertbord. Skil pere en sny in skyfies. Rangskik op bodem van pan. Klits eiers, room, vanielje, suiker en knippie sout saam. Gooi oor pere en bak in oond teen 180˚C vir 30 minute. Laat afkoel. Sny in skywe en bedien louwarm of teen kamertemperatuur.