Monday, 29 July 2013

Prego-Steakrolletjies




Prego-Steakrolletjies

Peri-Peri-sous
 25 ml olie
 25 ml druiwe-asyn
 25 ml suurlemoensap
 25 ml water
 5ml paprika
 5ml rissiepoeier
 5ml sout
 2 knoffelhuisies, fyngekap
 1-2 klein, rooi brandrissies, fyngekap

Burgers
 4 Portugese-rolletjies
 Botter vir smeer
 4 x 150g–200 g-stukke rump of sirloin
 Seesout en vars gemaalde swartpeper
 4 groot slaaiblare
 2 ryp tamaties, in dik skywe gesny

Meng alles vir peri-peri-sous saam. Smeer rolletjies. Geur steaks met sout en peper en braai vinnig oor warm kole tot gaar. Sit slaaiblare op rolletjies, tamatie bo-op en warm steak heel bo. Bedruip met peri-perisous en sit voor. Lewer vier porsies.