Monday, 29 July 2013
Prego-Steakrolletjies
Prego-Steakrolletjies
Peri-Peri-sous
25 ml olie
25 ml druiwe-asyn
25 ml suurlemoensap
25 ml water
5ml paprika
5ml rissiepoeier
5ml sout
2 knoffelhuisies, fyngekap
1-2 klein, rooi brandrissies, fyngekap
Burgers
4 Portugese-rolletjies
Botter vir smeer
4 x 150g–200 g-stukke rump of sirloin
Seesout en vars gemaalde swartpeper
4 groot slaaiblare
2 ryp tamaties, in dik skywe gesny
Meng alles vir peri-peri-sous saam. Smeer rolletjies. Geur steaks met sout en peper en braai vinnig oor warm kole tot gaar. Sit slaaiblare op rolletjies, tamatie bo-op en warm steak heel bo. Bedruip met peri-perisous en sit voor. Lewer vier porsies.