Einde van die maand ete
2 uie, in ringe gesny
1 groen soetrissie, in blokkies gesny
olie vir braai
1 blik bullybeef (300g) in blokkies gesny (Enige ander oorskiet vleisie sal ook doen)
2-3 eiers, hard gekook
500 – 750 ml witsous (nie te dik nie)
gerasperde kaas om bo-oor te strooi
Voorverhit die oond tot 180 grade. Smeer/spuit ‘n oondbak. Skep die helfte van die rys in die oondbak. Braai die uie en soetrissie tot sag. Meng met bullybeef. Skep die helfte van die bully beef mengsel oor die rys, gevolg deur ‘n paar eierskyfies. Gooi ‘n lagie witsous oor die eierskyfies. Herhaal die lae, en eindig met witsous en kaas. Verhit tot alles lekker warm is, omtrent so 20 minute. Genoeg vir 4 – 6 mense.
1 groen soetrissie, in blokkies gesny
olie vir braai
1 blik bullybeef (300g) in blokkies gesny (Enige ander oorskiet vleisie sal ook doen)
2-3 eiers, hard gekook
500 – 750 ml witsous (nie te dik nie)
gerasperde kaas om bo-oor te strooi
Voorverhit die oond tot 180 grade. Smeer/spuit ‘n oondbak. Skep die helfte van die rys in die oondbak. Braai die uie en soetrissie tot sag. Meng met bullybeef. Skep die helfte van die bully beef mengsel oor die rys, gevolg deur ‘n paar eierskyfies. Gooi ‘n lagie witsous oor die eierskyfies. Herhaal die lae, en eindig met witsous en kaas. Verhit tot alles lekker warm is, omtrent so 20 minute. Genoeg vir 4 – 6 mense.