Hettie Weideman
Hier is 'n baie lekker doopsous:
PYNAPPELDOOPSOUS
1 Blik fyn (crushed) pynappel
1 Middelmatige ui baie fyn gekap of gerasper
1 Koppie fyn gerasperde cheddar kaas
1 Koppie mayonaise
Kondensmelk
Meng alles tot romerig, behalwe kondensmelk. Voeg nou kondensmelk na smaak by. Indien suurderig verkies gebruik min kondensmelk, in dien soeter verkies gebruik meer kondensmelk.
Hier is 'n baie lekker doopsous:
PYNAPPELDOOPSOUS
1 Blik fyn (crushed) pynappel
1 Middelmatige ui baie fyn gekap of gerasper
1 Koppie fyn gerasperde cheddar kaas
1 Koppie mayonaise
Kondensmelk
Meng alles tot romerig, behalwe kondensmelk. Voeg nou kondensmelk na smaak by. Indien suurderig verkies gebruik min kondensmelk, in dien soeter verkies gebruik meer kondensmelk.
1 Blik fyn (crushed) pynappel
1 Middelmatige ui baie fyn gekap of gerasper
1 Koppie fyn gerasperde cheddar kaas
1 Koppie mayonaise
Kondensmelk
Meng alles tot romerig, behalwe kondensmelk. Voeg nou kondensmelk na smaak by. Indien suurderig verkies gebruik min kondensmelk, in dien soeter verkies gebruik meer kondensmelk.