1 hoender, oopgevlek aan die borskant
Marinade
15 ml (1 e) growwesout
3 knoffelhuisies, gekap
2 lourierblare, fyn gebreek
1 suurlemoen se sap
45 ml (3 e) olyfolie
15 ml (1 e) peri-perisous
15 ml (1 e) Brandewyn
Bedruipsous
1 suurlemoen se sap
45 ml (3 e) botter, gesmelt
10 ml (2 t) peri-perisous
Maak addisionele snitte met 'n mes in die hoenderboude en - dye sodat
Marinade
15 ml (1 e) growwesout
3 knoffelhuisies, gekap
2 lourierblare, fyn gebreek
1 suurlemoen se sap
45 ml (3 e) olyfolie
15 ml (1 e) peri-perisous
15 ml (1 e) Brandewyn
Bedruipsous
1 suurlemoen se sap
45 ml (3 e) botter, gesmelt
10 ml (2 t) peri-perisous
Maak addisionele snitte met 'n mes in die hoenderboude en - dye sodat