Daleen Roodt Coetzee
GESONDHEIDSBESKUIT,
500GR ALL BRAN FLAKES
1 KOP SONNEBLOM PITTE
2KG SELFRAISING FLOUR,
500GR SEMELS
2 BOKSIES KARRINGMELK
4 KOP BRUINSUIKER
2 HOOGVOL TL BAKPOEIER
2 LB MARGARIEN(VOL VET)
1 KOP KOOKOLIE 4 EIERS
METODE
Meng All Branflakes, selfraising flour,sonneblom pitte, Semels en Bakpoeier
Smelt margarine en olie op stoof en roer bruinsuiker by en roer ongeveer 5 min oor lae hitte.
Meng karringmelk en eiers,
Gooi by meelmengsel en dan margarien
Meng goed, gooi in oondpanne en bak ongeveer 1 uur by 150 gr C
GESONDHEIDSBESKUIT,
500GR ALL BRAN FLAKES
1 KOP SONNEBLOM PITTE
2KG SELFRAISING FLOUR,
500GR SEMELS
2 BOKSIES KARRINGMELK
4 KOP BRUINSUIKER
2 HOOGVOL TL BAKPOEIER
2 LB MARGARIEN(VOL VET)
1 KOP KOOKOLIE 4 EIERS
METODE
Meng All Branflakes, selfraising flour,sonneblom pitte, Semels en Bakpoeier
Smelt margarine en olie op stoof en roer bruinsuiker by en roer ongeveer 5 min oor lae hitte.
Meng karringmelk en eiers,
Gooi by meelmengsel en dan margarien
Meng goed, gooi in oondpanne en bak ongeveer 1 uur by 150 gr C