Wednesday 22 August 2012

EENVOUDIGE GARNAALKERRIE

EENVOUDIGE GARNAALKERRIE: [ONTBYTSAKE]
(bedien 4)
Bestanddele:
1 kg garnale
3 tone knoffel, fyn gekap
1 t vars gemmer, fyn gekap
4 sprietuie, rof gekap
3 E Westfalia Avokado-olie
1 E gemaalde koljander
½ vinkelsade
¾ t mosterdsade
¼ t kaneel
1 k klapperroom
1 k vars koljanderblare, rof gekap
Metode:
Skil die garnale, maar los die sterte nog aan. Verhit die olie in ‘n pan en voeg die knoffel en gemmer by en braai vir 1 minuut. Voeg dan die koljander, vinkel en mosterd by en braai vir ‘n verdere 2 minute. Voeg die klappermelk by en roer totdat dit deurwarm is. Sit die garnale by en kook totdat hulle verkleur en sag is. Roer die vars koljanderblare by en bedien met basmati – of jasmynrys.