VINNIGE TUNA TERT
Genoeg vir: 4
300 ml gerasperde cheddar
4 snye brood sonder korsies, in klein stukkies gebreek...
30 ml botter
250 ml melk
1 blik tuna in water, gedreineer
2 groot eiers
1 groot ui, gerasper
5 ml bakpoeier
aartappelwiggies en slaai om voor te sit
Hou ’n kwart van die kaas eenkant en meng dan die res van die tertbestanddele, behalwe die bakpoeier, in ’n kastrol.
Kook die mengsel vir ’n paar minute oor ’n lae hitte en roer dit aanhoudend.
Roer die bakpoeier daarby en giet dan die mengsel in ’n gesmeerde oondbak of kleiner individuele bakkies. Sprinkel die kaas wat jy uitgehou het, oor en bak dit in die oond vir 15 tot 20 minute of tot gestol. Sit die tert voor met aartappelwiggies en slaai.
Genoeg vir: 4
300 ml gerasperde cheddar
4 snye brood sonder korsies, in klein stukkies gebreek...
30 ml botter
250 ml melk
1 blik tuna in water, gedreineer
2 groot eiers
1 groot ui, gerasper
5 ml bakpoeier
aartappelwiggies en slaai om voor te sit
Hou ’n kwart van die kaas eenkant en meng dan die res van die tertbestanddele, behalwe die bakpoeier, in ’n kastrol.
Kook die mengsel vir ’n paar minute oor ’n lae hitte en roer dit aanhoudend.
Roer die bakpoeier daarby en giet dan die mengsel in ’n gesmeerde oondbak of kleiner individuele bakkies. Sprinkel die kaas wat jy uitgehou het, oor en bak dit in die oond vir 15 tot 20 minute of tot gestol. Sit die tert voor met aartappelwiggies en slaai.