MAKLIKSTE PASTEIDEEG OOIT
GEBRUIK ALTYD GELYKE DELE VAN:
Koekmeel
Chedder kaas (gerasper)
Botter (gerasper)...
METODE:
Meng goed deur met vingerpunte (of menger) tot bolvorm
Sit in yskas vir n rukkie, rol uit - sit jou vulsel in en bak by 180C tot gaar en goudbruin
Gebruike:
Vir pasteie, quiche, klein pasteitjies in muffin pannetjies, vir bo-op n pastei of rasper dit bo-oor enige gereg en bak tot gaar en goudbruin
Bepaal self hoeveel pasteideeg het jy nodig – bv. 100gr botter, 100gr meel en 100 gr gerasperde kaas of as jy meer deeg soek, 200gr botter, 200gr meel en 200gr kaas ens
GEBRUIK ALTYD GELYKE DELE VAN:
Koekmeel
Chedder kaas (gerasper)
Botter (gerasper)...
METODE:
Meng goed deur met vingerpunte (of menger) tot bolvorm
Sit in yskas vir n rukkie, rol uit - sit jou vulsel in en bak by 180C tot gaar en goudbruin
Gebruike:
Vir pasteie, quiche, klein pasteitjies in muffin pannetjies, vir bo-op n pastei of rasper dit bo-oor enige gereg en bak tot gaar en goudbruin
Bepaal self hoeveel pasteideeg het jy nodig – bv. 100gr botter, 100gr meel en 100 gr gerasperde kaas of as jy meer deeg soek, 200gr botter, 200gr meel en 200gr kaas ens