Monday, 20 October 2014

Shampagne Wors Ontbyt




Shampagne Wors Ontbyt
Jy benodig die volgende vir 20 worsies:
900g vark boud mince
625g vark rug spek
4 groot eiers
½ bottel pienk shampagne
1 eetlepel strooi suiker
1 teelepel fyn wit peper
¼ teelepel gemaalde gemmer
¼ teelepel gemaalde neut
knippie kaneel
knippie naeltjies
200g swart truffles, gemaal
derms vir 20 worsies
Meng al die bestandele behalwe die truffels en die derms, en laat staan oornag.
Dreineer die mengsel en meng die truffles by, stop die worsies, en maak gaar oor medium hitte.
Bedien die worsies met die ander helfte van die shampagne en nog 'n bottle aan daai een met die mooi onder goedjies, as sy dit nog steeds aan het na die ontbyt het jy erens 'n fout gemaak.