Voedsame vingers
(32 VINGERS)
- 250
g ligte margarien, kamertemperatuur
- 125
ml suikerplaasvervanger
- 4
eiers
- 250
ml hawermout
- 125
ml koringkiem (wheat germ)
- 70 g
(125 ml) koekmeel
- knippie
sout
- 140
g (250 ml) volkoringmeel (nutty wheat)
- 100
g pekanneute, gekap
- 375
ml klapper
- 50 g
pistasieneute, gekap
- 180
ml sjokolade-splinters
- 120
ml gedroogde bosbessies
Verhit
oond tot 180 ºC. Voer ’n rolkoekpan van 30 x 22 cm uit met bakpapier en spuit
met kleefwerende
kossproei. Room margarien en suikerplaasvervanger tot lig. Klits eiers een vir een by. Meng oorblywende
bestanddele saam en meng dan in by eiermengsel. Skep in pan. Bak 25 – 30 minute tot gaar en goudbruin. Laat effens afkoel. Sny in vingers. Verlaag hitte na 100 °C en droog vingers uit vir 30 minute.
kossproei. Room margarien en suikerplaasvervanger tot lig. Klits eiers een vir een by. Meng oorblywende
bestanddele saam en meng dan in by eiermengsel. Skep in pan. Bak 25 – 30 minute tot gaar en goudbruin. Laat effens afkoel. Sny in vingers. Verlaag hitte na 100 °C en droog vingers uit vir 30 minute.