Lourens de Lange
Vars Aspersies
20 - 30 Vars Groen Aspersies
Olie Verkieslik olyf Olie...
2 Eet lepels Bruinsuiker
40 ml Asyn (Balsamic)
'n Suurlemoen
Sout en peper
Gerasperde Parmesan Kaas
Metode:
Verhit olie in 'n groot pan en plaas Aspersies een vir een in. Braai vir 'n halfminuut op elke kant. Voeg nou versigtig Die asyn in en dan die Suiker en karemeliseer.
Skep die Aspersies uit op 'n bord en druk die sap van die suurlemoen oor. Sout en peper na smaak en strooi liggies die Parmesan oor en bedien dadelik.
20 - 30 Vars Groen Aspersies
Olie Verkieslik olyf Olie...
2 Eet lepels Bruinsuiker
40 ml Asyn (Balsamic)
'n Suurlemoen
Sout en peper
Gerasperde Parmesan Kaas
Metode:
Verhit olie in 'n groot pan en plaas Aspersies een vir een in. Braai vir 'n halfminuut op elke kant. Voeg nou versigtig Die asyn in en dan die Suiker en karemeliseer.
Skep die Aspersies uit op 'n bord en druk die sap van die suurlemoen oor. Sout en peper na smaak en strooi liggies die Parmesan oor en bedien dadelik.