Kaserige spaghettispekterrien
Maak van eenvoudige en min bestanddele dié besonderse gereg.
Genoeg vir sowat 4 mense
Bereiding: 20 minute
Gaarmaaktyd: sowat 1 uur
250 g spekrepe
500 ml (2 k) gaar spaghetti
100 g fetakaas, gekrummel
100 g ricottakaas
30 g babaspinasieblare, gesnipper
sout en vars gemaalde swartpeper
3 eiers, geklits
125 ml (½ k) room
Verhit die oond tot 180 °C.
Bereiding: 20 minute
Gaarmaaktyd: sowat 1 uur
250 g spekrepe
500 ml (2 k) gaar spaghetti
100 g fetakaas, gekrummel
100 g ricottakaas
30 g babaspinasieblare, gesnipper
sout en vars gemaalde swartpeper
3 eiers, geklits
125 ml (½ k) room
Verhit die oond tot 180 °C.
- Smeer ‘n broodpan, voer dit uit met bakpapier, laat die kante oorhang en smeer die papier. Voer dit nou uit met spek; laat die punte oor die rand hang.
- Meng die spaghetti, kase en spinasie en geur met sout en peper. Skep dit in die pan.
- Klits die eiers en room saam en giet dit oor die spaghetti. Vou die spek en die papier oor die vulsel en sit dit in die oond. Bak sowat 30-40 minute of tot gaar.
- Laat staan ¹n paar minute, dop die broodjie (of terrien) uit die pan en trek die bakpapier af.
- Sny die broodjie in skywe en sit voor met slaai.