Lourens de Lange
GEURIGE SKONS
Brood en Beskuit Resepte
205 ml Meelblom
5 ml Sout
15 ml Bakpoeier
60ml Melkpoeier en
ʼn knippie rooipeper
METODE:
Sny 205 gram gerasperde Cheddarkaas en 250ml water met ʼn slaplemmes in ander bestanddele in totdat u ʼn slap beslag het. Voeg gekapte gaar ontbytspeck of weense worsies na smaak by. Skep lepelsvol beslag in gesmeerde kolwyntjiepannetjies. Bak 10-1 minute in ʼnwarm oond. Dien warm op.
Brood en Beskuit Resepte
205 ml Meelblom
5 ml Sout
15 ml Bakpoeier
60ml Melkpoeier en
ʼn knippie rooipeper
METODE:
Sny 205 gram gerasperde Cheddarkaas en 250ml water met ʼn slaplemmes in ander bestanddele in totdat u ʼn slap beslag het. Voeg gekapte gaar ontbytspeck of weense worsies na smaak by. Skep lepelsvol beslag in gesmeerde kolwyntjiepannetjies. Bak 10-1 minute in ʼnwarm oond. Dien warm op.