Perskes
En Heuning Boudjies
Bestanddele:
10 - 15 Hoenderboudjies
250 ml Blatjang
150 ml Heuning
100 ml Mayonnaise
15 ml Kerriepoeier
1 blikkie Perskeskywe
5 ml Sout
Vars gemaalde Swartpeper
Metode:
Voorverhit Die Oond Tot 180ºc.
Plaas Hoenderboudjies in 'n Oondkastrol met gepaste dekssel.
Meng blatjang, heuning, mayonnaise, kerriepoeier , peper en sout saam
Gooi bo oor hoenderboudjies, sit die deksel op , (gebruik foelie om toe te maak as daar nie gepaste deksel is nie...)
Bak vir 90 min
Haal uit oond, skep oortollige olie af
Sit Perskeskywe tussenin Hoenderstukke bak nou 30 min met deksel af tot mooi goudbruin.
Bedien met heerlike groente
Bestanddele:
10 - 15 Hoenderboudjies
250 ml Blatjang
150 ml Heuning
100 ml Mayonnaise
15 ml Kerriepoeier
1 blikkie Perskeskywe
5 ml Sout
Vars gemaalde Swartpeper
Metode:
Voorverhit Die Oond Tot 180ºc.
Plaas Hoenderboudjies in 'n Oondkastrol met gepaste dekssel.
Meng blatjang, heuning, mayonnaise, kerriepoeier , peper en sout saam
Gooi bo oor hoenderboudjies, sit die deksel op , (gebruik foelie om toe te maak as daar nie gepaste deksel is nie...)
Bak vir 90 min
Haal uit oond, skep oortollige olie af
Sit Perskeskywe tussenin Hoenderstukke bak nou 30 min met deksel af tot mooi goudbruin.
Bedien met heerlike groente