250 ml melk
250 ml dikmelk
125 ml koekmeel
250 ml suiker
25 ml botter
1 suurlemoenskil, gerasper
6 eiers, geskei
Voeg die melk en dikmelk by die gesmelte botter en meng. Sif die meel en voeg suiker en skil by. Voeg meel by dikmelkmengsel en meng goed. Klits die eiergele saam en voeg by melkmengsel. Klits die eierwitte goed styf en vou dit in die melkmengsel. Bak by 180ºC tot goudbruin en gaar. Dien op met 'n soetsous.
250 ml dikmelk
125 ml koekmeel
250 ml suiker
25 ml botter
1 suurlemoenskil, gerasper
6 eiers, geskei
Voeg die melk en dikmelk by die gesmelte botter en meng. Sif die meel en voeg suiker en skil by. Voeg meel by dikmelkmengsel en meng goed. Klits die eiergele saam en voeg by melkmengsel. Klits die eierwitte goed styf en vou dit in die melkmengsel. Bak by 180ºC tot goudbruin en gaar. Dien op met 'n soetsous.