250 g botter
750 ml meelblom
250 ml suiker
10 ml bakpoeier
2 geklopte eiers
knippie sout
melk
fyn appelkooskonfyt
Bolaag:
50 ml suiker
50 ml botter
2 geklitste eiere
50 ml koekmeel
5 ml bakpoeier
Klop suiker en botter tot romerig. Voeg eiers by en meng. Sif meel en bakpoeier saam en voeg by eiermengsel en meng goed. Bedek konfyt met 5 ml beslag
Vryf botter in meel. Voeg suiker, sout, bakpoeier en eiers by. Meng met melk tot dit gerol kan word. Rol dun uit en sit in kolwyntjiepanne. Plaas een teelepel appelkooskonfyt in elkeen. Bedek met die bolaag hierbo. Bak by 200ºC vir 10-15 minute.
750 ml meelblom
250 ml suiker
10 ml bakpoeier
2 geklopte eiers
knippie sout
melk
fyn appelkooskonfyt
Bolaag:
50 ml suiker
50 ml botter
2 geklitste eiere
50 ml koekmeel
5 ml bakpoeier
Klop suiker en botter tot romerig. Voeg eiers by en meng. Sif meel en bakpoeier saam en voeg by eiermengsel en meng goed. Bedek konfyt met 5 ml beslag
Vryf botter in meel. Voeg suiker, sout, bakpoeier en eiers by. Meng met melk tot dit gerol kan word. Rol dun uit en sit in kolwyntjiepanne. Plaas een teelepel appelkooskonfyt in elkeen. Bedek met die bolaag hierbo. Bak by 200ºC vir 10-15 minute.