Thursday 19 May 2011

PANNEKOEKLAGIES


Adéle Van Zyl Filmalter
PANNEKOEKLAGIES

12 Pannekoeke
1L witsous
250g gekapte sampioene
75 ml Botter
625 ml Gerasperde cheddarkaaas
250 ml room styf geklop
225g tune
sout en peper na smaak

Sorteer sampioene in botter.
Verdeel witsous in 4 gelyke dele
1ste deel : Voeg die gebraaide sampioene by
2de deel: Voeg 450 ml Gerasperde kaas
3de deel: Voeg tuna by
4de deel: Geklopte room
Toets elke deel afsonderlik vir smaak.

Plaas nou een pannekoek op warm dienskottel.
Smeer van die 1ste mengsel oor.
Plaas tweede pannekoek bo-op en smeer van die 2de vulsel op.
Bedek met derde pannekoek en smeer 3de vulsel op.
Herhaal totfat al die vulsel opgebruik is. (Vulsels 1-3)
Bedek alles met die 4de vulsel en strooi res van kaas en bietjie paprika oor.
Bak ± 5 min in voorverhitte oond @ 200C
Sny in wiggies en bedien dadelik