Pynappel Tert
Kors
2 1/2 koppies tennis krummels
1/2 koppie margarien
Middel - laag
2 koppies versiersuiker
1/2 koppie margarien
1/2 koppie roomkaas of 2 eiers
Bolaag
1 koppie geklitse room
1 groot blik pynappel
Smelt margarien en kombineer die eerste bestandele vir die dik kors
Druk 2/3 mengsel stewig in pan en bak teen 180 C vir 10 minute.
Wanneer kors afgekoel, klits die roomkaas of eiers en die
versiersuiker en margarien saam.
Smeer die mengsel bo-oor
Klits room goed styf en roer fyn pynappel in liggies in .skep bo-oor en sprinkel orige beskuitjie krummels oor.
Plaas in yskas oornag om te set
2 1/2 koppies tennis krummels
1/2 koppie margarien
Middel - laag
2 koppies versiersuiker
1/2 koppie margarien
1/2 koppie roomkaas of 2 eiers
Bolaag
1 koppie geklitse room
1 groot blik pynappel
Smelt margarien en kombineer die eerste bestandele vir die dik kors
Druk 2/3 mengsel stewig in pan en bak teen 180 C vir 10 minute.
Wanneer kors afgekoel, klits die roomkaas of eiers en die
versiersuiker en margarien saam.
Smeer die mengsel bo-oor
Klits room goed styf en roer fyn pynappel in liggies in .skep bo-oor en sprinkel orige beskuitjie krummels oor.
Plaas in yskas oornag om te set