Visvinger-hotdogs
BESTANDDELE
30 ml mosterd
15 ml bruin suiker
30 ml suurlemoensap
90 ml olyfolie slaaiblare, gewas
Komkommer, in skywe gesny
8 visvingers
Hotdog-rolletjies
Gebraaide uie
METODE
Meng die mosterd, suiker, suurlemoensap en olie goed saam. Braai die visvingers in die oond volgens die aanwysigings op die pakkie. Plaas die rolletjies vir n kort rukkie in die oond saam met die visvingers. Sny die rolletjies oop en plaas die slaaiblare, komkommer, visvingers, sous en gebraaide uie in die rolletjies.
30 ml mosterd
15 ml bruin suiker
30 ml suurlemoensap
90 ml olyfolie slaaiblare, gewas
Komkommer, in skywe gesny
8 visvingers
Hotdog-rolletjies
Gebraaide uie
METODE
Meng die mosterd, suiker, suurlemoensap en olie goed saam. Braai die visvingers in die oond volgens die aanwysigings op die pakkie. Plaas die rolletjies vir n kort rukkie in die oond saam met die visvingers. Sny die rolletjies oop en plaas die slaaiblare, komkommer, visvingers, sous en gebraaide uie in die rolletjies.