Kaliforniese ontbyt-wrap
Kaliforniese ontbyt-wrap
Bestanddele:
- 4 groot eiers plus 2 groot eierwitte
- sout en varsgemaalde swartpeper
- 4 (20 cm) volgraan-tortillas
- 4 e bokmelkkaas
- 100 g babaspinasie (sowat 6 koppies)
- 1 t kanola-olie
- 1 medium tamatie, saadjies verwyder en fyngekap (sowat 1 koppie)
- 1 avokado, fyngekap
- 1 e vars dilleblare, gekap
Metode:
- Klop die eiers, eierwitte en ’n knippie sout en peper in ’n medium bak.
- Sit die tortillas op ’n mikrogolfbestande bord en bedek dit met klam kombuispapier. Mikrogolf dit op hoog vir 30 sekondes tot net warm en buigbaar.
- Smeer 1 eetlepel bokmelkkaas op elke tortilla; bedek met spinasie.
- Verhit olie vir 1 minuut in ’n kleefvrye pan. Voeg die eiermengsel by. Kook vir 2 minute tot dit net begin set, roer liggies. Verwyder van hitte; voeg die tamatie, avokado en ¼ t sout by.
- Verdeel die warm eiermengsel tussen die tortillas. Garneer met dille, vou dan in die helfte.