KAAS-EN-VUGTE-KELK
1kg ryp spanspek
1kg ryp waatlemoen
500g droë bokmelkkaas...
100g vars roket
Sous :
185ml olyfolie
60ml wit balsam-asyn
1 eetlpl suurlemoensap
1 eetlpl heuning
Sny die spanspek, waatlemoen en bokkaas in blokkies en plaas in `n mengbak
Meng die sousbestandele deeglik en gooi driekwart daarvan oor die vrugte
Meng vriugte en sous baie versigtig
Skep in glase
Bedrup met orige sous
Garneer met roketblare
1kg ryp spanspek
1kg ryp waatlemoen
500g droë bokmelkkaas...
100g vars roket
Sous :
185ml olyfolie
60ml wit balsam-asyn
1 eetlpl suurlemoensap
1 eetlpl heuning
Sny die spanspek, waatlemoen en bokkaas in blokkies en plaas in `n mengbak
Meng die sousbestandele deeglik en gooi driekwart daarvan oor die vrugte
Meng vriugte en sous baie versigtig
Skep in glase
Bedrup met orige sous
Garneer met roketblare