Tuesday 4 March 2014

Vis en hoender paella




Lourens de Lange
Vis en hoender paella

BESTANDDELE
2 hoender borste sonder vel, in groot stukke gesny 1 klein ui, fyn gekap 300 g garnale , geskil en are verwyder 12 Groot mossels ( in doppe ) 80 ml olyfolie 2-3 knoffelhuisies , gekneus 1 groen soetrissie , in blokkies gesny 410 g blik gekapte tamaties 2 koppies langkorrelrys ½ teelepel Robertsons Borrie 1 rooi soetrissie , in blokkies gesny 2 teelepel suiker 1 KNORR Spaghetti Bologanise Dry Cook -in- sous 2 Filets wit vis soos stokvis of koningklip , in stukke gesny 4 ½ koppie water

METODE
In 'n pan braai die ui en knoffel in olie tot die ui deursigtig is. Voeg hoender en rissies , kook, roer vir 'n minuut . Voeg tamaties en suiker by en bring tot kookpunt , prut onbedek totdat byna al die vloeistof verdamp het. Roer rys, KNORR Fresh Ideas Spaghetti Bolognaise en borrie by . Voeg die water, 'n bietjie op 'n tyd , en voeg meer as dit nodig is . Roer tot kookpunt , dan prut gedek vir sowat 15 minute. Roer mossels in, en top op met vis en garnale. Bedek en prut vir sowat 5 minute of tot vis en garnale gaar is. Roer liggies die vis en garnale deur die rys en bedien.