Sunday, 16 February 2014

Mynhardt en Tiaan se Reënboog Toebroodjies




Hierdie is een van daardie resepte wat ons onthou van toe ons nog baie jonk wat. Dit is altyd gemaak vir enige bymekaarkom geleentheid. Vulsels soos spek is gebruik wat met grondboontjie botter gemeng is, gekapte gekookde eier asook marmite.... Maar ons broodjie is baie anders en meer modern.

• 3 bakkies gewone roomkaas
• 1 houer baisilli kruid pesto
• 1 houer songedroogde tamatie pesto
• 1 houer olyf tapenade
• 1 witbrood gesny

Meng nou die geursels met die roomkaas afsonderlik sodat jy drie verskillende geure het. Pak die brood uit op ’n snybord en begin by ’n punt met die smeer. Nadat jy die eerste laag op gesit het, sit weer ’n sny brood en eindig ook met ’n sny brood. Sny nou die korsies af en sny die vierkant brood in 4 perfekte driehoeke. Sit die broodjies saam met die ander eetgoed op ’n bordjie.